Contundent victòria del Juvenil davant el Cambrils (4-0)

Contundent victòria del Juvenil davant el Cambrils (4-0)

Els roig-i negres encadenen tres victòries consecutives i confirmen la seva solidesa com a locals

L’equip venia amb els ànims pel cel després d’haver aconseguit una gran victòria la setmana passada al camp del Sant Quirze. En aquesta jornada, el Juvenil es va veure les cares amb el Cambrils Unió amb la intenció de continuar invictes a casa, fent de l’Estadi un fortí.

El partit va començar de cara per als roig-i-negres, ja que al minut 9, l’àrbitre va expulsar amb vermella directa al davanter visitant Adrià Oliveres. Amb un jugador més, el Juvenil va sentir-se molt còmode al camp i va aconseguir dominar el partit des de bon principi. La primera ocasió clara pels reusencs va arribar al minut 16. Llorenç va arribar amb la pilota controlada a línia de fons i va passar la pilota a la frontal, on Estanis va rematar alt amb la cama esquerra. L’equip entrenat per Marc Carrasco va seguir apretant i, de nou, al següent minut van apropar-se a la porteria del Cambrils. En aquesta ocasió, va ser Maikel qui va rematar forçat dins de l’àrea, però el xut no va anar entre els tres pals.

Just després d’aquestes dues jugades de perill, va arribar el primer gol dels roig-i-negres. Estanis va fer un gran eslàlom per banda esquerra i quan es va trobar dins de l’àrea, va passar-li la pilota a Jonathan perquè aquest fes l’1-0. A partir d’aquí, tot i que el Juvenil era clarament superior, les imprecisions d’ambdós equips van fer que el partit es calmés i no hi hagués ocasions clares de gol. No va ser fins al minut 40, quan Estanis va retallar a dos defenses per la banda esquerra i amb la dreta va col·locar la pilota a l’escaire del porter, que no va poder reaccionar al gran xut del davanter roig-i-negre. Però això no va ser tot, ja que cinc minuts després, Estanis va fer el 3-0. Després d’una sèrie de rebots, la pilota li va caure als peus i va batre al porter amb un xut ras al pal llarg.

La segona part va començar amb una aproximació tímida dels cambrilencs, que van intentar un xut des de la frontal que va sortir llepant el travesser. Però el Juvenil no va aixecar el peu de l’accelerador. Al minut 64, Alvaro va aconseguir marcar de cap en una nova jugada d’estratègia, que va deixar sol al migcampista a la frontal de la petita per a rematar a plaer.

El Cambrils va intentar pressionar durant l’últim tram de partit, però no van aconseguir fer perill a l’àrea local, i a més, van deixar molts espais al darrere que van poder aprofitar els davanters roig-i-negres. Finalment, el partit va acabar amb un contundent 4-0. Tres punts més per al Juvenil, que encadena tres victòries seguides deixant molt bones sensacions i segueix invicte a casa.

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil A’: Jordi Roca, Llorenç Sendrós, Mohamed El Ouahabi, Pau Nel·lo, Raul Melo, Oscar Gesti, Jonathan Heredia, Maikel Jiménez, Unai Borrero, Estanis Pedrola i Alvaro (Xavier Borges, Alex Martínez, Carlos Yeste, Ferran Calatayud, Sergi Vega, Jesus Grau, Pol Capella)

Cambrils Unió: Pol Cerrato, Rome Esna, Pau Bel, Alex Guinovart, David Miranda, Miguel Angel Gomez, Adrià Tortajada, Kevin Diaz, Adrià Oliveres, Oleksandr Zhovtenko i Daniil Tarassenkov (Iker Martínez, Daniel Sanchez, Marc Cano, Denis Hernandez, Iker Otero, Oscar Moreso, Javier Fernandez)

Gols: Jonathan Heredia (17′), Estanislau Pedrola (40′, 44′) i Alvaro (64′)

Targetes: Pau Nel·lo (24′) i Carlos Yeste (62′) / Adria Oliveres (9′ TV) i Esna Rome (36′)

Deja una respuesta