En este momento estás viendo Una victòria i una derrota en el debut a la tercera fase de LaLiga Genuine

Una victòria i una derrota en el debut a la tercera fase de LaLiga Genuine

El Reus Genuine s’imposa al Llevant (4-0) i cau davant els amfitrions (2-1).

El Reus Genuine ha protagonitzat dos partits immillorables en l’apartat de fairplay, obtenint 80/80 punts en la tercera fase de LALIGA GENUINE, celebrada a la Ciutat Esportiva de Tenerife. L’equip roig-i-negre ha demostrat la seva gran esportivitat en els dos encontres davant Levante i Tenerife.

El futbol feliç dels de Reus tornarà demà diumenge a partir de les 11.30 hores davant la Fundació Atlético de Madrid a la Ciutat Esportiva de Tenerife. Els matalassers han preparat una sorpresa per als jugadors reusencs que es desvetllarà abans del partit.

Deja una respuesta