En este momento estás viendo El Barça fitxa a la portera Helena Naranjo, de l’Aleví de la FFB Reus

El Barça fitxa a la portera Helena Naranjo, de l’Aleví de la FFB Reus

La portera de l’Aleví femení roig-i-negre seguirà les passes de la seva companya Valentina Garcia, ja que el Barça manté la seva confiança en la Fundació Futbol Base Reus per incorporar jugadores en el seu futbol base. La jugadora, que va arribar a Reus procedent del Sant Pau Apòstol i competeix en categoria masculina a Segona Divisió Aleví, ha entrenat en diverses ocasions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i finalment ha estat seleccionada per formar part de l’Aleví de primer any del F.C. Barcelona la temporada 2024/25.

Des de la Fundació li volem desitjar molts èxits i estem molt orgulloses de continuar sent el principal referent del nostre territori pel que fa al futbol formatiu femení.

ffutbolbasereus #cfreusfem #reusfemení #futfemreus #barçafemení #fcbarcelona

Deja una respuesta