En este momento estás viendo El Reus Genuine finalitza la Fase 3 a Tenerife

El Reus Genuine finalitza la Fase 3 a Tenerife

El conjunt roig-i-negre torna aquest diumenge del seu viatge a Tenerife després de compartir i gaudir del ‘futbol feliç’ amb Levante, Tenerife i Atleti.

El Reus ha disputat aquest diumenge el seu últim partit de la Fase davant el Fundación Atlético de Madrid. El conjunt vermell i blanc ha donat als reusencs una samarreta signada pels jugadors com a obsequi per a Santi Juncosa, ex jugador d’ambdós clubs els anys 70 i 80. Poc després els madrilenys han compartit una bona estona a la gespa, en un partit que s’ha emportat l’equip matalasser.

Amb la conclusió d’aquesta fase, el pròxim gran desafiament del Reus serà a la Ciutat Esportiva Fernando Santos de la Parra de Getafe del 7 al 9 de juny, que acull per primera vegada en la seva història la Fase Final de LaLiga Genuine. Fins aviat!!

Deja una respuesta