En este momento estás viendo Borges i Fundació Futbol Base Reus renoven la seva aposta pel foment de l’esport a la ciutat

Borges i Fundació Futbol Base Reus renoven la seva aposta pel foment de l’esport a la ciutat

La Fundació Futbol Base Reus i  l’empresa Borges han renovat el seu conveni de patrocini per la temporada 2020-2021, pel qual l’empresa mantindrà el seu suport a l’entitat a través del patrocini principal del futbol base femení i l’equip Genuine roig-i-negres.

Amb aquest conveni, “Borges referma un any més el seu compromís amb la Fundació Futbol Base Reus, per seguir promovent, a través de l’esport, els valors que afavoreixen al desenvolupament de les persones com, el Respecte, la Cooperació, l’Amistat, la Competitivitat, l’Esforç, la Lluita per la Igualtat, la Responsabilitat Social, i la Justícia” assenyala David Prats, President de Borges International Group.

Xavi Castro, President de Fundació Futbol Base Reus, ha destacat que «el fet que una empresa de la importància de Borges renovi un any més la seva confiança en el nostre projecte, representa un reconeixement a la feina que hem estat fent fins ara. És un orgull comptar amb el seu suport i volem agrair a Borges la seva total predisposició a ajudar-nos a fer que la Fundació continuï creixent.»

Deja una respuesta