En este momento estás viendo La Fundació i Mas Pellicer signen un acord per fer créixer el futbol femení a Reus

La Fundació i Mas Pellicer signen un acord per fer créixer el futbol femení a Reus

El president de la UD Mas Pellicer, Francisco Quiros, i el president de la Fundació Futbol Base Reus, Xavi Guix, han signat un acord de col·laboració entre ambdues entitats que té com a objectiu fomentar el futbol femení a la ciutat.

Els equips de coordinació d’ambdós clubs treballaran per realitzar conjuntament jornades de portes obertes per tal d’ajudar en la captació de noves jugadores. La Fundació oferirà també una formació específica sobre metodología d’entrenament de futbol femení, així com la possibilitat de participar en la tecnificació que es dugui a terme dins l’àrea d’entrenaments específics, compartint el programa de formació per a porteres.

Aquest ha estat el primer d’una sèrie d’acords que la Fundació roig-i-negra durà a terme amb diversos clubs per promoure i reforçar el futbol femení a Reus, generant talent i tenint en compte les seves necessitats específiques

Deja una respuesta