En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil vol tornar a la senda de la victòria davant el Tortosa

PRÈVIA | El Juvenil vol tornar a la senda de la victòria davant el Tortosa

Tercer partit consecutiu dels roig-i-negre l’Estadi Municipal de Reus, que s’enfrontaran als tortosins aquest proper dissabte a les 16h

El Juvenil Preferent afronta aquesta tercera jornada consecutiva a casa amb ganes d’emportar-se els tres punts. L’equip vol tornar a guanyar després d’haver deixat escapar dos punts en el darrer partit de lliga davant el Sant Ildefons. Serà un partit molt disputat, ja que ambdós equips vénen de dinàmiques similars i tenen la intenció d’escalar posicions a la taula.

El Tortosa, un clàssic de la categoria, ve de guanyar a casa al Marianao Poblet per dos gols a un. Porten un total de quatre punts a la classificació, amb una victòria i un empat. A diferència dels reusencs, el Tortosa porta només dues jornades disputades, ja que van haver d’ajornar el primer partit de la temporada.

Esta entrada tiene un comentario

  1. Hoy ha demostrado, nuestro equipo el Reus Juvenil Preferente, ser un equipo bien dotado de técnica y física no será fácil de batir, felicito a los técnicos que lo llevan

Deja una respuesta