En este momento estás viendo El Reus Femení renova Adri Calderón dues temporades més

El Reus Femení renova Adri Calderón dues temporades més

L’entrenador del primer equip femení amplia la seva vinculació amb la banqueta roig-i-negra fins al 2026.

El tècnic continuarà al capdavant de l’equip després de fer-se’n càrrec el passat mes de gener, agafant el relleu de Marc Mestres. Aquesta temporada 2023-24, Adri Calderón la va començar com a entrenador del Juvenil B, on feia dues temporades que estava al capdavant de la banqueta de l’equip de la Fundació Futbol Base Reus que competeix a Primera Divisió Femení Juvenil.

Calderón s’ha mostrat «molt content per l’oportunitat» i és conscient de «la responsabilitat que suposa agafar el primer equip femení d’un club com el Reus, considerat un dels més destacats de Catalunya pel que fa al futfem formatiu.»

Deja una respuesta