En este momento estás viendo Down Tarragona, nou company de viatge del Reus Genuine

Down Tarragona, nou company de viatge del Reus Genuine

La Fundació Futbol Base Reus i Down Tarragona han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual els membres de l’associació que ho dessitgin podran incorpora-se  a la plantilla del Reus Genuine i participar a les competicions que disputa l’equip roig-i-negre, així com a les activitats de lleure que el club organitza habitualment. A més, Down Tarragona, podrà aportar personal voluntari de suport que participarà en els entrenaments i en els desplaçaments de l’equip.

L’entitat DOWN TARRAGONA té com a objectiu promoure la igualtat d’oportunitats, la plena inclusió i una adquisició més gran de drets socials individuals de les persones amb discapacitat intel·lectual, especialment aquelles amb síndrome de Down, i de les seves famílies. L’associació, amb seu a Reus, desenvolupa la seva acció a tota la província per a les persones amb síndrome de Down i/o altres discapacitats intel·lectuals i les seves famílies.

El conveni, signat pels presidents d’ambdues entitats, Xavi Guix per la Fundació Futbol Base Reus i Xavier Sanmiguel en representació de Down Tarragona, reforça el compromís del Reus amb l’esport inclusiu i potencia l’activitat que realitza des de fa anys per promocionar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual com un recurs terapèutic i per millorar la seva qualitat de vida.

Deja una respuesta