En este momento estás viendo Crònica Reddis | El Reddis és equip de Primera Catalana

Crònica Reddis | El Reddis és equip de Primera Catalana

Els de Marc Carrasco assoleixen l’ascens després de vèncer per 2 a 1 a la Canonja

Encara amb tres jornades per disputar-se, els roigs-i-negres han aconseguit el principal objectiu de la temporada després de guanyar per primer cop en aquest curs a la Canonja. Amb el resultat de diumenge, l’equip suma el cinquè triomf consecutiu i encara no coneix la derrota en el play-off d’ascens.

En un Estadi Municipal que feia goig, els reusencs van començar el partit davant la Canonja amb molta intensitat i el domini de l’esfèrica. A més, aquest domini es transformava en jugades de perill que, això sí, eren contrarestades amb alguna ocasió clara dels canongins en transicions ràpides. L’equip, que ja havia avisat per mitjà d’Erik i de Josep Ramon, aconseguia avançar-se al marcador al minut 16 després que el defensa central de la Canonja, Alejandro Domínguez, introduís en la seva pròpia porteria una centrada de Jordi Estivill (1-0).

Després del gol la dinàmica va ser prou similar: més domini pels del Baix Camp i ocasions de perill aïllades pels del Tarragonès. Al minut 29, però, en una d’aquestes accions aïllades, Raúl López queia a l’interior de l’àrea perquè l’àrbitre xiulés penal per la Canonja. Un penal que el mateix Raúl transformava amb una magnífica panenka(1-1). El partit, per tant, s’igualava i ambdós equips marxaven al descans sense poder destacar-se al marcador.

A la represa el joc es va tranquil·litzar, cap dels dos conjunts era capaç de generar massa perill. No servint de res l’empat als reusencs, Marc Carrasco provava d’agitar el partit introduint al terreny de joc a ‘Cholo’ i Enric Cubells, uns canvis que van resultar determinants. I és que al minut 75, ‘Cholo’ arrencava la moto per banda dreta, es desfeia de dos contrincants i posava una molt bona centrada al segon pal que Enric Cubells rematava al fons de les xarxes (2-1). Cal destacar el paper de tots els suplents, ja que, pocs minuts després, Adrián Jiménez, sortit també de la banqueta, filtrava una passada espectacular a ‘Cholo’, que posava una molt bona pilota a l’àrea perquè li fessin penal a Josep Ramon. Un penal que Nico s’encarregaria de picar sense gaire èxit. Aturava Riki, el porter canongí. Per sort, no hi va haver temps perquè passés massa més i l’àrbitre xiulava el final del partit (2-1), certificant així l’ascens del Reddis a la Primera Catalana.  

C.F.Reddis: Alejandro Rodenas, Mohamed, Jordi Estivill, Alejandro Fernández, Raúl García, Jorge Granado, Xavier Jaime, Nico Díaz, Erik González, Uri Benito i Josep Ramon Sardà (Enric Cubells, Eudald Brull, Adrián Jiménez, Josep González, Adrià Suárez, Marc Blasi, ‘Cholo’)

C.F.Canonja: Ricard Alastrue, Juan Pablo Molina, Daniel Trujillo, Alejandro Domínguez, Daniel Maireles, Cristian González, Raúl López, David Molina, Kevin Torres, Mourad Hmimou i Jordi Rubio (Cristian Aceituno, Xavier Tomàs, David Voces, Adrià Sales, Cristóbal Simón, Dídac Florentin, Jesús Hernández)

Gols: Alejandro Domínguez (17’ PP), Enric Cubells (30’) / Raúl López (30’ P)

Targetes: Erik González (26’), Alejandro Rodenas (30’), Xavi Jaime (32’), ‘Cholo’ (87’), Nico Díaz (89’) / Daniel Trujillo (31’), Cristian González (44’), Jesús Hernández (83’)

Deja una respuesta