En este momento estás viendo Prèvia Juvenil | El Juvenil rep el Figueres en un partit cabdal pels roig-i-negres

Prèvia Juvenil | El Juvenil rep el Figueres en un partit cabdal pels roig-i-negres

Després de l’empat agònic al camp del Gimnàstic Manresa (2-2), els reusencs es mantenen a la tretzena posició de la Lliga Nacional Juvenil amb 33 punts, quatre menys que el novè classificat i quatre més que el setzè. I és que, a falta de tan sols quatre jornades per disputar-se, en aquesta lluita comuna per salvar la categoria hi trobem involucrats fins a nou conjunts. Tots ells embotits entre els onze punts que separen el vuitè classificat, el Figueres, que compta amb 40, i el setzè classificat, el Llagostera, que en té 29. Per la qual cosa, tenint en compte que en aquesta jornada molts rivals directes s’enfronten entre si, una victòria de l’equip suposaria un gran pas en la consecució de la permanència.

Aquest dissabte a les 16 h, al Camp Municipal Reddis, els de Mía Guasch necessitaran el suport de l’afició per aprofitar aquesta oportunitat davant el vuitè classificat, el Figueres. Els figuerencs, que se situen set punts per sobre dels roigs-i-negres, han anat perdent embranzida en el transcorregut de la temporada i, després d’una magnífica primera volta, poden veure’s involucrats en la lluita pel descens si no obtenen un bon resultat aquest dissabte. El partit, per tant, es preveu trepidant i serà crucial pel que fa a les aspiracions d’ambdós equips en el que resta de curs.  A l’anada, els de Figueres van endur-se la victòria amb un 4 a 1 condicionat per l’expulsió de Pau Nel-lo a l’inici de la segona meitat. 

Deja una respuesta