En este momento estás viendo Acord amb el Punt de Voluntariat de Reus

Acord amb el Punt de Voluntariat de Reus

La Fundació Futbol Base Reus i el Punt de Voluntariat de Reus, que depèn de l’Ajuntament de Reus, han iniciat una col•laboració per apropar les activitats esportives i socials del Reus Genuine a tothom qui en vulgui formar part.

L’acord s’ajusta a l’objectiu d’aquest servei municipal, que no és altre que promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d’atraure persones voluntàries. Així mateix, assessora les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l’oferta i on dirigir-se. També col·labora amb les entitats facilitant el contacte amb voluntaris/àries que poden ajudar a implementar els seus projectes.

La temporada 2024/25 del Reus Genuine s’iniciarà el pròxim mes de setembre i comptarà amb dos equips de futbol inclusiu que competiran tant a LaLiga Genuine com a futbol sala.

Deja una respuesta