En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El femení goleja i torna amb els tres punts del Municipal La Guàrdia

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El femení goleja i torna amb els tres punts del Municipal La Guàrdia

El primer equip femení va controlar els noranta minuts davant el Sant Vicenç gràcies al control de la pilota, que va permetre neutralitzar l’atac de les locals, que va ser gairebé inexistent durant tot el partit.

Les roig-i-negres no van tardar més de cinc minuts en marcar el primer gol de la tarda. Una passada de Cristina Becerra va permetre a Naiara Sorribes rematar dins l’àrea i avançar a les visitants en el marcador. Sense pausa, només un minut més tard, va ser Isa Margalef qui va marcar el 0 a 2 amb un xut llunyà creuant la pilota des del límit de l’àrea fora de l’abast de Zoe Nieto.

Al minut 20, novament Sorribes en jugada individual es va endinsar a l’àrea i amb un potent xut creuat va enviar el tercer al fons de la xarxa. Per sentenciar el partit abans del descans, Cristina Becerra va ser la més llesta i va marcar el que seria el 0 a 4, amb una rematada de cap després d’un servei de córner que es va colar per l’escaire de la porteria local.

Després del pas per vestidors, el Sant Vicenç ha avançat les línies per pressionar la sortida de pilota de les reusenques i així intentar capgirar el marcador. Al minut 48, però, Mar Dalmau ha aprofitat una passada a l’àrea petita de Sorribes per sumar el cinquè gol de les reusenques. A 10 minuts del final, Carla Vázquez ha marcat el sisè i últim gol del partit just després de saltar al camp, engaltant un fort xut des de vint metres que ha superat per alt a la portera blanc-i-vermella.

Amb aquests tres punts les de la capital del Baix Camp mantenen el lideratge amb 28 punts en deu jornades, només un punt per sobre del Levante las Planas. Les de Marc Mestres ja pensen en la següent jornada, en què rebran a l’Estadi Municipal a la Unió Esportiva Sants, un rival complicat.

Deja una respuesta