En este momento estás viendo CRÒNICA | El Reddis és equip de play-off després de la victòria a casa contra l’Altafulla (4-0)

CRÒNICA | El Reddis és equip de play-off després de la victòria a casa contra l’Altafulla (4-0)

Ara sí, els reusencs certifiquen la seva presència en la lligueta d’ascens a la Primera Catalana.

Després de la victòria fora de casa contra el Bonavista i amb la possibilitat d’assolir aquesta jornada la classificació a la lligueta d’ascens, els de Marc Carrasco afrontaven amb bones sensacions el partit a l’Estadi contra l’Altafulla. 

Tot i només necessitar un empat per aconseguir la classificació al play-off, els de Reus van deixar clar des del principi que el seu objectiu era emportar-se els tres punts. Al minut 5, una molt bona passada interior deixava l’Alexis Joel Chiribao sol davant del porter i aquest no perdonava, 1 a 0. 

El Reddis es va fer amo de la pilota i després d’avisar amb diverses ocasions que no acabaven d’encertar entre els tres pals, al minut 28, una bona triangulació per banda dretaculminava amb una centrada d’Uri Benito que Erik González connectava de volea al primer pal, impossible per al porter altafullenc, 2-0. Els reusencs van disposar d’alguna ocasió més per ampliar la distància al marcador abans del descans sense recompensa.

A la represa, davant l’inexistent perill creat a la primera part, l’Altafulla va sortir a pressionar més amunt. Tot i no aconseguir robar-li la pilota als de Reus, aquests van trobar més dificultats per fer circular la pilota prop de l’àrea rival. Al minut 65, però, Adrià Suárez es quedava sol contra el porter, el regatejava i assistia Aleix Llobet perquè aquest marquès gairebé amb la porteria buida, 3-0. El gol va suposar un cop dur pels d’Altafulla que no van poder rematar a porteria de forma clara en tot el partit. Prop del final, tres mesos després, Marc Blasi entrava al camp i disposava de dues ocasions clares a l’àrea rival. En l’últim minut de partit, Blasi no tornava a perdonar i rematava al fons de les xarxes una bona centrada d’Enric Cubells, col·locant el 4 a 0 definitiu al marcador.

Amb aquesta victòria el conjunt de Marc Carrasco s’assegura una plaça de la lligueta d’ascens a la Primera Catalana i es manté líder amb sis punts d’avantatge sobre el Cambrils amb tan sols dues jornades per disputar-se. 

C.F. Reddis: Alejandro Ródenas, Alexis Joel Chiribao, Aleix Llobet, Mohamed, Òscar Morell, Jorge Granado,Jordi Estivill, Alejandro Fernández, Uri Benito, Adrià Suárez i Erik González (Eudald Brull, Enric Cubells, Unai Borrero, Hugo Moreno, Raúl García, Josep González,Marc Blasi)

C.E. Altafulla: Mohamed Lamkadem, Adrián Ramis, Marc Vidal, Gerard Colomé, Adrià Martí, Jordi Carmona, Alex Cañas, Alberto, Aaron Doblado, Enric López i Raúl García (Ismael Aammouri, Manuel Cobacho, Sergio Gallo, Sergi Azagra, Aaron Torres, Joan Nogués)

Gols: Alexis Joel Chiribao (5’), Erik González (28’), Aleix Llobet (65’) i Marc Blasi (89’)

Targetes: Erik González (42’), Jordi Estivill (75’), Uri Benito (80’) i Hugo Moreno (85’) / Aaron Doblado (45’), Marc Vidal (60’) i Raúl García (88’)

Deja una respuesta