En este momento estás viendo El Reus Genuine visita les instal·lacions de Lagupres

El Reus Genuine visita les instal·lacions de Lagupres

L’equip Reus Genuine, de la Fundació Futbol Base Reus, ha visitat aquest dimecres abans de marxar cap a la fase final de Getafe, les instal·lacions d’un dels seus patrocinadors, l’empresa Lagupres, que col•labora amb el club des de l’inici de la present temporada.

Ángel Blanco, gerent de Lagupres, i part de la plantilla que conforma l’empresa, han rebut a les seves instal·lacions als components de l’equip Genuine, encapçalats pel Responsable de Futbol Inclusiu del Reus, Jordi Tobías.

Una visita durant la qual s’han reforçat els objectius i valors del Reus Genuine i on els treballadors de l’empresa han conegut el dia a dia dels jugadors ganxets.

De la mateixa manera, l’equip ha pogut conèixer de primera mà les instal·lacions de Lagupres, que aquest any celebra el seu vintè aniversari i ho ha celebrat amb l’equip amb un pastís amb detalls roig-i-negres. Lagupres neix l’any 2004 per a desenvolupar i modernitzar la neteja industrial i és líder a Espanya en serveis de neteja industrial i substitució de catalitzadors.

Deja una respuesta