En este momento estás viendo Cadet i Juvenil femení comencen els entrenaments

Cadet i Juvenil femení comencen els entrenaments

Aquest dilluns a la tarda ha començat la pretemporada dels equips Cadet i Juvenil femení de la Fundació Futbol Base Reus. 

Al capdavant de la banqueta del Juvenil Preferent hi continua Pau Segura, mentre que Adrià Piccini s’incorpora com a segon entrenador. Pel que fa a l’staff del Cadet, que competirà a Primera Juvenil, comptarà amb Adrià Calderón, provinent del Pallaresos, com a màxim responsable, amb Sergi de la Guardia, fins ara al Juvenil del Pare Manyanet, com a segon. A més, Núria Albarrán i Irati Lazcano, jugadores de l’amateur roig-i-negre, formaran part de l’equip tècnic com a assistents.

Ambdós equips entrenaran al Camp Annex a l’Estadi Municipal els dimarts, dijous i divendres.

Deja una respuesta