En este momento estás viendo El Reus Genuine fa entrega a Santi Juncosa de la samarreta de l’Atlético de Madrid

El Reus Genuine fa entrega a Santi Juncosa de la samarreta de l’Atlético de Madrid

Els jugadors del Reus Genuine, Javi, Raul i Anas, han fet entrega aquesta tarda a Santi Juncosa de la samarreta signada pels jugadors de l’Atlético de Madrid Fundación que el club madrileny els va donar a Tenerife, durant la darrera fase de LaLiga Genuine.

El club matalasser ha volgut homenatjar així a Santi Juncosa, que va militar vuit temporades en les categories inferiors de l’entitat blanc-i-vermella, arribant a jugar un partit amb el primer equip, i que és fill del gran Josep Juncosa, figura mítica de l’Atlètic Aviació i posteriorment de l’Atlètic de Madrid, amb el qual va guanyar les lligues 1949-50 i 1950-51.

Deja una respuesta