En este momento estás viendo El Juvenil es juga l’ascens al camp del Ciutat Cooperativa

El Juvenil es juga l’ascens al camp del Ciutat Cooperativa

Arriba el moment clau de la temporada, el final d’aquesta lliga tan ajustada i trepidant. Els de Marc Carrasco porten quatre mesos, des que es va rependre la competició al març, treballant per aconseguir l’ascens a la Lliga Nacional i ara es troben a només un pas.

Els roig-i-negres afronten l’última jornada sent líders amb 31 punts, perseguit pel Castelldefels amb 30 i el Gavà amb 29. Amb una victòria, el Juvenil es proclamaria campió de lliga, amb el corresponent ascens de categoria; però amb un empat o una derrota, dependria dels resultats dels equips abans esmentats. Cal recordar que en cas d’un empat a punts a la classificació final, es tindria en compte el gol average general.

El Juvenil visitarà aquest dissabte a les 19 h el camp del Ciutat Cooperativa, amb la intenció d’emportar-se els tres punts i no dependre de ningú per aconseguir l’anhelat ascens. Però no serà gens fàcil, ja que el rival es troba tercer per la cua amb 10 punts i encara té possibilitats d’aconseguir la permanència. Per tant, el Ciutat Cooperativa també lluitarà per aconseguir tres punts que els doni esperances de superar al Tortosa, que es troba actualment amb 13 punts.

Deja una respuesta