En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep al Llagostera en un partit crucial per la permanència

PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep al Llagostera en un partit crucial per la permanència

Després de la immerescuda derrota a casa davant del F.C. Barcelona, els roigs-i-negres se situen a la tretzena posició de la Lliga Nacional Juvenil a quatre punts del novè classificat, l’Olot. Tot i encadenar tres derrotes consecutives, l’equip de Mia Guasch transmet, gràcies albon joc realitzat, que els resultats positius no es faran esperar.

Aquest dissabte a les 16 h, l’equip buscarà la victòria a l’Estadi Municipal Reddis contra l’U.E. Llagostera, que se situa a la zona baixa de la taula. Els gironins, però, venen de tres partits sense conèixer la derrota i buscaran revenja després del contundent resultat a l’anada, on els reusencs es van imposar per 0 a 3 amb gols de Roger Coll, Sergi Vega i Raúl Melo.

El Llagostera ocupa la quinzena plaça a la classificació de la Lliga Nacional Juvenil amb 21 punts, dos menys que els de Reus. 

Deja una respuesta