En este momento estás viendo Prèvia | El Reddis rep al Roda de Berà en l’últim partit de la primera fase

Prèvia | El Reddis rep al Roda de Berà en l’últim partit de la primera fase

Després de proclamar-se campió del subgrup en la victòria per 0 a 3 a Vila-Seca, el conjunt de Marc Carrasco buscarà tancar la primera fase de la temporada amb victòria davant la seva afició. A l’Estadi Municipal, dels deu partits disputats com a local en la temporada, els reusencs només han deixat escapar quatre punts.

Diumenge a les 12 h, l’equip s’enfrontarà al Roda de Berà, que ocupa la cinquena posició a la taula classificatòria. Els del Tarragonès acumulen tres jornades sense conèixer la victòria, però venen de fer un gran paper en l’últim partit contra el Cambrils. Un empat per 1 a 1 on els cambrilencs van fer el gol de la igualada en l’últim minut. 

Pel que fa a la lluita per ser el pitxitxi del subgrup, diumenge a l’Estadi s’enfrontarien dos dels tres màxims golejadors de la categoria: Erik González (Reddis) i Arnau Moya (Roda de Berà), ambdós jugadors amb 15 gols en la present temporada. Erik González, però, causa baixa i no podrà disputar el partit.

El Roda de Berà és cinquè amb 37 punts, 14 menys que el Reddis, que ocuparà definitivament la primera plaça del Subgrup 8A de la Segona Catalana independentment del resultat. 

Després de proclamar-se campió del subgrup en la victòria per 0 a 3 a Vila-Seca, el conjunt de Marc Carrasco buscarà tancar la primera fase de la temporada amb victòria davant la seva afició. A l’Estadi Municipal, dels deu partits disputats com a local en la temporada, els reusencs només han deixat escapar quatre punts.

Diumenge a les 12 h, l’equip s’enfrontarà al Roda de Berà, que ocupa la cinquena posició a la taula classificatòria. Els del Tarragonès acumulen tres jornades sense conèixer la victòria, però venen de fer un gran paper en l’últim partit contra el Cambrils. Un empat per 1 a 1 on els cambrilencs van fer el gol de la igualada en l’últim minut. 

El Roda de Berà és cinquè amb 37 punts, 14 menys que el Reddis, que ocuparà definitivament la primera plaça del Subgrup 8A de la Segona Catalana independentment del resultat. 

Deja una respuesta