En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria contundent del Reus Femení a l’Estadi

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria contundent del Reus Femení a l’Estadi

El primer equip femení de la Fundació va guanyar diumenge amb més facilitat de l’esperada davant el cinquè classificat, el Women’s Soccer School, en el primer encontre que es disputava aquesta temporada a l’Estadi Municipal. Les roig-i-negres van acabar golejant a l’equip barceloní, un dels conjunts més potents de la categoria, per 6 a 1.

El Reus Femení va ser el clar dominador des de l’inici del partit. Quan el marcador encara no s’havia mogut, les barcelonines van enviar un xut al travesser i pràcticament a la jugada següent va arribar el primer gol local. Al minut 15, Paula Catalán va enviar una bona centrada a l’àrea i, aprofitant una errada de la portera rival, Mar Dalmau només va haver d’empènyer la pilota a la xarxa des de l’àrea petita per estrenar el marcador. Un quart d’hora després va arribar el segon gol del Reus. Novament Paula Catalán va servir una falta directa i una defensa rival, en un mal refús, va acabar fent entrant la pilota en pròpia porta.

Després del pas per vestidors, semblava que la sort canviava pel conjunt barceloní. Només quatre minuts després d’iniciar-se la segona part Esther Barberà va cometre un penal que Mireia Andrés va transformar per escurçar distàncies.

El 2 a 1 va esperonar a les visitants i, just quan el WSS més pressionava buscant el gol de l’empat, les reusenques van reaccionar i, al minut 72, Irati Lazkano va rematar per marcar el 3 a 1, gràcies a una extraordinària centrada d’Isabel Margalef des de banda esquerra. Només 4 minuts després, la mateixa Irati Lazkano va filtrar una bona passada a Paula Catalán que va superar amb una gran vaselina a Carla Navarrete per sumar el que seria el 4 a 1 que ja encarrilava la victòria roig-i-negra.

A tres minuts del final, novament Irati Lazkano, amb una jugada personal marca de la casa, es va inventar un espectacular xut que va superar per alt a la portera visitant i, dos minuts després, va ser Isabel Margalef qui va posar la cirereta al pastís rematant de forma acrobàtica una centrada des de banda dreta de Bolu. Era el 6 a 1 definitiu.

Aquesta victòria permet a les de Marc Mestres continuar mantenint el lideratge de la categoria, dos punts per sobre del Levante Las Planas. L’equip ja es prepara per al pròxim partit davant l’Òdena, que es disputarà diumenge vinent a les 15:30 h a l’Estadi Municipal.

Deja una respuesta