En este momento estás viendo Primer Rotatori d’entrenadors a la Fundació Futbol Base Reus

Primer Rotatori d’entrenadors a la Fundació Futbol Base Reus

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el primer Rotatori d’entrenadors de la Fundació Futbol Base Reus, una proposta innovadora del departament de Metodologia de l’entitat que té com a objectiu convertir les sessions d’entrenament en una experiència transversal, establint relacions entre tots els responsables de les banquetes roig-i-negres.

Aquest primer rotatori, que consisteix en l’intercanvi d’entrenadors entre els diferents equips de la Fundació, pretén aportar noves experiències als diferents equips tècnics, afavorir l’arrelament dels entrenadors amb altres equips i donar nous feed-backs als jugadors, tot amb l’objectiu de reforçar el sentiment de pertinença i la identitat del futbol base del Reus.

Cada sessió haurà de ser dirigida pel cos tècnic no habitual de l’equip, havent establert prèviament una comunicació prèvia entre els responsables dels equips per tal de planificar les sessions i detallar-ne els continguts.

Deja una respuesta