En este momento estás viendo Reus Femení: identitat i futur

Reus Femení: identitat i futur

Potenciar el talent de la base i la identitat com a club, dos dels objectius principals quan es va donar el pas de crear l’amateur femení, comença a donar els seus fruits amb la incorporació la temporada vinent, un cop finalitzada la seva etapa juvenil, de quatre jugadores que porten tota la vida al Reus: Elsa Doncel, Lucía Lindio, Carme Cendra i Abril Sala. Totes quatre continuaran vinculades com a jugadores del primer equip després de vuit temporades vestint els colors roig-i-negres.

En la tercera temporada des de la seva creació, el Reus Femení busca la seva consolidació a Preferent, una categoria a la qual va accedir el passat mes de setembre gràcies a l’excel·lent campanya que va realitzar el curs anterior.

Per aconseguir-ho, el club no només aposta per la base sino que aquesta és la raó de ser del seu primer equip: donar sortida al talent que genera any rere any. Amb aquesta filosofia com a full de ruta, ja son dinou les juvenils de la Fundació que s’han estrenat aquesta temporada amb el primer equip.

La Fundació Futbol Base Reus, amb representació a les màximes categories del futbol formatiu femení, cada cop té més potencial en el seu futbol base, que ja disposa de sis equips i una Escoleta. La Fundació reusenca, a més, està valorada com un dels planters més potents de Catalunya i actualment lidera una campanya per potenciar el futbol femení en els diferents clubs de la ciutat de Reus. De moment, la UDC Mas Pellicer ja ha signat un conveni de col·laboració i aviat s’hi afegirà el CE Unió Astorga. L’objectiu és que, ben aviat, tots els clubs de Reus disposin d’equips femenins federats.

Deja una respuesta