En este momento estás viendo CRÒNICA REUS JUVENIL | El Juvenil recupera la victòria després de la jornada de descans.

CRÒNICA REUS JUVENIL | El Juvenil recupera la victòria després de la jornada de descans.

El juvenil va aconseguir diumenge els tres punts al districte V davant l’Ulldecona. Després de la derrota de l’última jornada i del descans lliguer, era necessari assolir una victòria que permetés als reusencs mantenir-se a la part alta de la classificació i en la lluita pel lideratge.

L’equip va plantejar un joc directe i valent des de l’inici del partit per superar l’actitut defensiva del rival. Només xiular l’inici de l’encontre, ja van arribar les ocasions pels roig-i-negres. Lluís M. Vilanova va tenir una ocasió clara per avançar al Reus en el marcador, però la vaselina que va superar al porter va marxar fora fregant el travesser.

A la següent jugada, Vilanova es va fabricar una jugada individual per banda, un cop dins l’àrea un defensor rival el va agafar de la samarreta, i així va provocar penal. Roger Coll va ser qui va transformar el llançament des dels onze metres amb un xut ras a la dreta del porter.

El gol matiner va escalfar l’ambient del partit, fet que va provocar un joc més parat i amb més faltes. Els reusencs van saber aprofitar aquesta situació i materialitzar ocasions clares de gol a través de serveis de falta laterals. Sebastián Romero va desaprofitar un remat de cap que hagués significat el 0 a 2. Qui no va desaprofitar l’ocasió va ser Lluís M. Vilanova. També mitjançant una falta lateral que va rematar de cap, va fer pujar el segon gol al marcador minuts abans del descans.

Ja a la segona meitat i amb dos gols d’avantatge, es va canviar el plantejament ofensiu per un joc més defensiu i de més possessió de pilota. A conseqüència d’aquest canvi, el nombre d’ocasions de gol va disminuir. De les poques que es van crear no van acabar en gol. L’assistent va anul·lar un gol de Sebastián Romero per fora de joc i Roger Coll va enviar una pilota al pal amb la porteria buida.

La propera jornada, l’equip es desplaçarà fins a Sitges per disputar la dotzena jornada de lliga contra el desè classificat, el Blanca Subur.

Crònica de Ferran Iglesias

Deja una respuesta