En este momento estás viendo Els tècnics dels equips de la Fundació participaran en els  entrenaments del Genuine

Els tècnics dels equips de la Fundació participaran en els entrenaments del Genuine

A partir del proper dilluns 7 d’octubre, les sessions d’entrenament de l’equip Genuine comptaran amb la presència d’un entrenador de la resta d’equips de la Fundació. Els tècnics, que s’aniran tornant al llarg de tota la temporada, treballaran de la mà del coordinador del Genuine, David Sangrà, així com del seu primer entrenador, Jordi Segura.

L’objectiu d’aquesta iniciativa no és altre que donar una oportunitat als components del cos tècnic dels diferents equips del futbol base per conèixer com es treballa en el futbol inclusiu. 

Yolanda Gil i Pili Ferrero, noves incorporacions al cos tècnic del Genuine

L’equip Genuine incorpora també en el seu dia a dia a dues voluntàries, Yolanda Gil i Pili Ferrero, provinents de la Fundació Villablanca i l’Escola Nostra Senyora del Mar, que desenvoluparan tasques de monitoratge i suport tant en entrenaments com durant els desplaçaments previstos aquesta temporada.

Deja una respuesta