En este momento estás viendo Xerrada motivacional de Llorenç Gómez

Xerrada motivacional de Llorenç Gómez

Aquest divendres els equips femenins de Futbol 11 de la Fundació assistiran a una xerrada motivacional a càrrec de Llorenç Gómez, considerat com un dels millors jugadors de futbol platja mundial de tots els temps.

Després de deu anys com a esportista d’alt rendiment, actualment és entrenador professional de futbol platja. La formació continuada és un dels seus objectius principals, tant en la seva carrera professional com en la seva vida personal.

La seva retirada ha deixat un immens llegat al món del futbol platja. Una dècada al capdamunt de l’esport d’elit que ha marcat un abans i un després en la modalitat. A la seva motxilla de vida hi guarda 168 internacionalitats, més de 40 països de tot el món visitats i 39 títols col·lectius i 47 individuals. Entre els més destacats, els de Campió de l’Eurocopa, Subcampió dels Jocs Europeus, Subcampió del Món, Millor Gol del Món 2014, Quintet Ideal 2014, Quintet Ideal 2018, Millor Jugador del Món 2018 i Top3 de Millor Entrenador del Món 2023.

Actualment, també és propietari de la plataforma Enzo10, impulsor de l’escola de formació Dreams Come True i de la Llorenç Gómez Academy i fundador de l’Associació Beach Soccer Management, a més de ser un dels escollits per promocionar arreu del món la marca Beach Soccer Worldwide (BSWW).

Deja una respuesta