En este momento estás viendo PRÈVIA | El Reddis buscarà reforçar el liderat a casa contra la Canonja

PRÈVIA | El Reddis buscarà reforçar el liderat a casa contra la Canonja

El conjunt dirigit per Marc Carrasco afronta el tram final de lliga amb moltes opcions d’aconseguir la primera plaça del subgrup. Amb només cinc jornades per disputar-se, els reusencs no volen deixar escapar cap punt que permeti reenganxar-se als principals perseguidors en la lluita per la lliga. El conjunt arriba amb molt bones sensacions després de la victòria per tres gols a zero al camp del Riudoms.

Diumenge a les 12 h, l’equip haurà de treballar per obtenir un nou triomf que els mantindria, una setmana més, al capdavant de la classificació. En contra tindran el C.F. Canonja, l’únic combinat capaç de guanyar els de Reus en tota la lliga, en un partit on els del Tarragonès van remuntar un tres a dos en els últims minuts. Els reusencs, però, encara no coneixen la derrota a l’Estadi i encadenen quatre partits guanyant sense encaixar gol.

El C.F. Canonja se situa quart a la classificació amb 32 punts i un partit menys. Tot i que es troben a 10 punts del Reddis, una victòria a l’Estadi els permetria retallar distàncies, i per això, els canongins aniran a totes aquest diumenge. 

Deja una respuesta