En este momento estás viendo El Barça incorporarà a Valentina Garcia, de l’Aleví de la FFB Reus

El Barça incorporarà a Valentina Garcia, de l’Aleví de la FFB Reus

El Barça s’ha fixat novament en la Fundació Futbol Base Reus per reforçar el seu futbol base femení. La jugadora de l’Aleví Femení roig-i-negre Valentina Garcia, que competeix en categoria masculina a Segona Divisió Aleví, jugarà la temporada que ve al club blaugrana. La jugadora ha anat en diverses ocasions a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i ha estat finalment seleccionada per formar part de l’Aleví de primer any del F.C. Barcelona.

Des de la Fundació li volem desitjar molts èxits i estem molt orgulloses de continuar sent el principal referent del nostre territori pel que fa al futbol formatiu femení.

ffutbolbasereus #cfreusfem #reusfemení #futfemreus #barçafemení #fcbarcelona

Deja una respuesta