En este momento estás viendo Adri Calderón substitueix Marc Mestres a la banqueta del Reus Femení

Adri Calderón substitueix Marc Mestres a la banqueta del Reus Femení

El fins ara entrenador del primer equip femení de la Fundació Futbol Base Reus, Marc Mestres, es va despedir aquest dimarts de les jugadores i el cos tècnic roig-i-negres després de comunicar que deixa el càrrec de mutu acord amb el club. Mestres, que ha dirigit l’equip des de la seva creació fa dues temporades, ha aconseguit dos ascensos consecutius amb el conjunt reusenc, que ara és desè a la classificació de Preferent Femení amb 15 punts.

Adri Calderón, entrenador del Juvenil B de la Fundació els dos darrers anys, agafa el relleu a la banqueta i es converteix en nou tècnic del primer equip. L’acompanyarà Sergi De La Guardia com a segon entrenador en substitució de Mihai Negroiu.