En este momento estás viendo El Juvenil Femení, sense opcions contra el FC Barcelona (7-0)

El Juvenil Femení, sense opcions contra el FC Barcelona (7-0)

Les roig-i-negres van disputar una nova jornada de lliga aquest passat dissabte al camp del FC Barcelona. Com es podia intuir, es va tractar d’un partit molt complicat per al conjunt reusenc, ja que s’enfrontaven al segon classificat de la taula. Tot i que el Juvenil Femení va mostrar intensitat i ganes per emportar-se els tres punts, les blaugranes es van imposar des de bon inici i van dominar pràcticament tot el partit.

De fet, els dos primers gols per part de les blaugranes van arribar durant els vuit primers minuts de partit, amb un doblet de la davantera Maya Henley. Després d’aquesta primera embranzida, les roig-i-negres van aconseguir aturar l’atac blaugrana, però al minut 37, Judit Pujols va augmentar les diferències col·locant el 3-0 al marcador. Dos minuts més tard, el Juvenil Femení va rebre un nou cop amb el tercer gol de Maya Henley. Amb aquesta renda de quatre gols es va arribar a la segona part, en la qual les locals van seguir portant la batuta del partit i van aconseguir marcar tres gols més.

El Juvenil Femení va sortir golejat de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però l’equip entrenat per Pau Segura és conscient que encara queden partits per disputar i que ha de seguir lluitant per aconseguir la permanència. Concretament queden tres finals, que decidiran el futur de les roig-i-negres a la màxima categoria. La primera d’elles es jugarà dissabte vinent a les 12:30 h a l’Annex de l’Estadi, on rebran al Llerona que també lluita per allunyar-se de les posicions de descens.

FC Barcelona: Meritxell Font, Aïcha, Emma Galvez, Noah Bezis, Judit Pujols, Laura Mas, Maya Henley, Nina Pou, Laura Mas, Laura Lobo i Laia Martret (Aisha Gil, Mar Pérez, Adriana Ranera, Aina Román, Ona Barrón, Andrea Cano, Magali Capdevila)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Carlota Salomó, Emma Rosendo, Marta Castellví, Cinta Vilarroya, Maria del Carme Cendra, Mariona Barceló, Nil Figueras, Núria Martorell, Júlia Francesch, Sara Azzouz i Alba Sánchez (Noa Cobos, Olivia Torrents, Lucia Lindio, Maria Gisbert, Paula Catalan)

Gols: Maya Henley (2′, 8′, 39′), Judit Pujols (37′), Andrea Cano (54′), Adriana Ranera (68′) i Magali Capdevila (79′)

Deja una respuesta