En este momento estás viendo <strong>Lagupres i la Fundació Futbol Base Reus signen un acord de col·laboració</strong>

Lagupres i la Fundació Futbol Base Reus signen un acord de col·laboració

La Fundació Futbol Base Reus i  l’empresa Lagupres han signat un conveni de patrocini per la temporada 2023-2024, pel qual l’empresa donarà suport a l’entitat col·laborant amb el futbol femení i l’equip Reus Genuine.

Amb aquest acord, Lagupres  dona un pas important en el seu compromís social a través del foment del futbol femení i del futbol inclusiu a la ciutat de Reus, promovent valors com el  respecte, l’esforç, la igualtat i la responsabilitat social.

Lagupres neix l’any 2004 per a desenvolupar i modernitzar la neteja industrial i és líder a Espanya en serveis de neteja industrial i substitució de catalitzadors.

La signatura de l’acord va tenir lloc el passat dijous a l’Estadi Municipal de Reus, i va comptar amb la presència d’Ángel Blanco, gerent de Lagupres, i Xavi Guix, President de la Fundació Futbol Base Reus.

Deja una respuesta