En este momento estás viendo El Juvenil es posa líder provisional després de guanyar al Terlenka (1-3)

El Juvenil es posa líder provisional després de guanyar al Terlenka (1-3)

Aquest dissabte, l’equip roig-i-negre es va emportar els tres punts a casa i ara es troba al capdavant de la classificació; a l’espera dels dos partits ajornats que ha de jugar el Cornellà

Els de Marc Carrasco van visitar el camp del Terlenka Barcelonista CF amb la intenció d’aconseguir una victòria que els mantingués en la part alta de la classificació. Aquesta motivació es va notar des del primer minut del partit, ja que el conjunt reusenc es va fer amo de la pilota des de bon principi i va dominar els primers compassos del partit.

El Juvenil va transformar aquest domini en ocasions de perill a l’àrea rival. Al minut 4, Unai Borrero va aconseguir filtrar una passada des de la frontal a Alvaro, que va retallar al seu defensor i el seu remat amb l’exterior es va topar amb el peu del porter local. Deu minuts després, Llorenç Sendrós va rebre una passada llarga a banda dreta, des d’on va centrar, i de nou Alvaro, va aprofitar que la pilota va quedar morta per xutar, però no va trobar porteria.

A partir d’aquesta ocasió, l’equip rival, que es va passar els primers minuts ben replegat i buscant l’espatlla a la defensa reusenca, va començar a disputar la possessió de la pilota al Juvenil i després d’algunes arribades tímides van tenir la seva primera ocasió clara de gol al minut 22, amb un remat de volea des de la frontal del seu mitjapunta, que el porter Jordi Roca va blocar bé. De nou, la següent jugada del partit va ser del Terlenka al minut 38, després d’una bona combinació entre el davanter i l’extrem esquerre que va acabar amb un xut al primer pal, però un altre cop el porter roig-i-negre va aconseguir el gol local.

La primera part va acabar sense que cap dels dos equips aconseguís ser dominador del partit, ambdós conjunts estaven imprecisos i no aconseguien crear perill. El segon temps va començar igual, però a mesura que avançava el temps, el Juvenil aconseguia imposar el seu joc. La primera ocasió va arribar d’un córner efectuat per Estanis, que Unai va aconseguir rematar i un defensa la va treure sobre la línia de gol. Aquest seria un primer avís, ja que al minut 63, Estanis va recuperar la pilota al mig camp i va encetar un eslàlom cap a la porteria rival fent gala de la seva potència en carrera; i després de desfer-se de dos defenses, va batre el porter amb un tir ras al pal llarg.

El segon gol pels de Marc Carrasco no va tardar a arribar. Aquest va ser de penal al minut 70, transformat per Jonathan Heredia. Els roig-i-negre no van baixar la intensitat, i dos minuts després del 0-2, Estanis va aconseguir interceptar una passada entre defenses i va fer el tercer, després de driblar al porter. En deu minuts, el Juvenil va passar per sobre del Terlenka i va aconseguir una renta de tres gols. Però els locals no es van rendir i en una jugada a l’àrea dels reusencs amb molts rebots, el lateral dret Raul Duran, va retallar distàncies posant el definitiu 1-3 al marcador.

Amb aquesta nova victòria, l’equip entrenat per Marc Carrasco, es col·loca líder del Grup 1 de Preferent Juvenil amb 25 punts a falta d’una jornada. Els seus perseguidors són el Castelldefels amb 23 punts i el Cornellà amb 21, tot i que aquest últim encara ha de disputar dos partits ajornats. Tot i això, el Juvenil encara té possibilitats de quedar primer a la classificació i només queden les últimes quatre jornades de competició, començant pel pròxim partit, que es disputarà a casa davant l’Escola de Futbol Sant Pere i Sant Pau.


Terlenka Barcelonista CF: Gonzalo Velascco, Raul Duran, Roger Molina, Marc Talavera, Aleix Fernàndez, Kilian Robles, David Barrachina, Arman Lazcano, Javier Leo, Albert Boluda i Blai Alcalà (Álex Quiñones, Carlos López, Sergio Lagar, Pol Julian, Josep Ferret, Licinio Rey Rope, Alpay Lazcano)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil A’: Jordi Roca, Llorenç Sendrós, Carlos Yeste, Pau Nel·lo, Raul Melo, Jonathan Heredia, Maikel Jiménez, Unai Borrero, Estanislau Pedrola i Alvaro (Xavier Borges, Daniel Fernández, Sergi Vega, Mohamen El Ouahabi, Ferran Calatayud, Pol Capella, Jesus Grau)

Gols: Raul Duran (73′) / Estanislau Pedrola (63′,72′) i Jonathan Heredia (70′)

Deja una respuesta