En este momento estás viendo Golejada del Juvenil Femení al camp del Mercantil (0-4)

Golejada del Juvenil Femení al camp del Mercantil (0-4)

Després d’haver assegurat la permanència la setmana passada amb la victòria davant el Llerona, el Juvenil Femení afrontava la jornada d’aquest passat cap de setmana amb tranquil·litat, després de molts mesos de tensió lluitant per aconseguir la salvació. Les roig-i-negres van visitar el camp del Mercantil, el cuer, sense res en joc però amb ganes d’emportar-se els tres punts per acabar la temporada amb les millors sensacions possibles.

La primera part va ser molt disputada entre ambdós conjunts, però la balança es va acabar decantant cap al costat del conjunt reusenc amb un gol de Júlia Francesch al minut 18. I d’aquesta manera, amb el marcador a favor, es va arribar al descans. El segon temps va començar molt bé per al Juvenil Femení, que va aconseguir ampliar distàncies amb un gol de Paula Catalan. Però això no va acabar aquí, ja que Cinta Vilarroya i Nil Figueras van sumar-se al festival golejador de les roig-i-negres.

Amb aquesta contundent victòria per quatre gols a zero, l’equip entrenat per Pau Segura ha escalat posicions a la taula, col·locant-se a la desena posició i deixant enrere la part baixa, una zona en la qual han hagut de sofrir molt al llarg de la competició. Ara, les roig-i-negres es preparen per disputar l’última jornada de lliga, en la qual hauran de visitar el camp del Santa Sussana, equip que encara lluita per evitar el descens.

CE Mercantil: Alexandra Jimenez, Emma Hidalgo, Karen Sacasa, Tarik García, Alba Vadillo, Berta Ruano, Judith Alex, Laura Silvestri, Yanira Sabio, Paula Pujol i Ona Saludas (Lucia Hernández, Ainara Fernández, Samantha López, Abril Porras, Marina Martínez)

Fundació Futbol Base Reus ‘Juvenil Femení’: Carlota Salomó, Marta Castellví, Sara Azzouz, Emma Rosendo, Júlia Francesch, Lucia Lindio, Cinta Vilarroya, Maria del Carme Cendra, Mariona Barceló, Núria Martorell i Alba Sánchez (Noa Cobos, Nil Figueras, Clàudia Gonzalez, Salma Varela, Elsa Doncel, Paula Catalan)

Gols: Júlia Francesch (18′), Paula Catalan (46′), Cinta Vilarroya (62′, p.) i Nil Figueras (79′)

Targetes: Alba Vadillo (47′)

Deja una respuesta