En este momento estás viendo <em>Esther Barberà, nova directora esportiva del futbol femení de la Fundació Futbol Base Reus</em>

Esther Barberà, nova directora esportiva del futbol femení de la Fundació Futbol Base Reus

L’exjugadora del primer equip, Esther Barberà, es farà càrrec de la direcció esportiva del futbol femení de cara a la temporada 2023-24. Barberà comença així una nova etapa al club en la que, després d’haver defensat la samarreta del Reus el darrer curs, passarà a assumir el repte de dirigir el futbol formatiu i l’equip amateur roig-i-negres.

Barberà presenta una àmplia trajectòria com a jugadora en el futbol femení català, on ha vestit la samarreta de diversos clubs com Lleida Esportiu, Júpiter, Europa, Riudoms o Reus.

Xavi Guix, president de la Fundació Futbol Base Reus ha explicat que “estem molt satisfets amb la seva incorporació com a nova directora esportiva del futbol femení. La darrera temporada hem pogut comprobar la seva vàlua personal i el seu compromís professional. És una aposta en la que creiem fermament per fer créixer el nostre projecte.”

Per la seva part, la nova directora esportiva de la Fundació ha assegurat sentir-se “molt il·lusionada per la confiança que el club m’ha demostrat en tot moment i orgullosa perquè s’hagi pensat en mi per assumir un paper tan important en el desenvolupament del futbol femení del Reus.”

Deja una respuesta