En este momento estás viendo La Fundació, guardonada en els Premis Esport i Ciutat 2023

La Fundació, guardonada en els Premis Esport i Ciutat 2023

L’Ajuntament de Reus va lliurar divendres passat els Premis Esport i Ciutat 2023 durant la Diada de l’Esport que es va dur a terme a l’Auditori de Fira Reus i va estar presidit per l’alcaldessa, Sandra Guaita, i pel regidor de Salut i Esports, Enrique Martín.

La Fundació Futbol Base Reus va obtenir els premis al Tècnic d’Esport de Competició, en la persona de Marc Mestre Santoro, pels dos ascensos aconseguits amb el primer equip femení roig-i-negre; el Premi Valors de l’esport a Anaas Zine, jugador reusenc de la Lliga Genuine, per la seva contribució als valors positius de l’esport compaginant la seva dedicació a l’equip Genuine i a la vegada com entrenador de l’equip Prebenjamí B de la Fundació; i com a Millor secció esportiva d’Esport Competició a l’àrea de futbol femení de la Fundació Futbol Base Reus.

Deja una respuesta