En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ  | Victòria de mèrit a Verdú

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria de mèrit a Verdú

El Reus Femení va tornar aquest diumenge de Verdú amb tres punts importants, després de guanyar 2 a 5 en un dels terrenys de joc més complicats de la categoria.

Des d’un inici es va veure que el mal estat del camp seria un hàndicap important que condicionaria el desenvolupament del partit. Tot i això, Irati Lazkano avançaria a les roig-i-negres després de caçar una pilota morta a l’àrea petita en el minut 9. El Reus ho va continuar intentant sense encert i, en un ràpid contracop de les locals, Gemma Vilariño feia el gol de l’empat superant Gemma Rius en l’u contra u.

En tornar dels vestidors, les de Marc Mestres van posar la directa per intentar enllestir el partit com més aviat millor. Novament Irati, rematant una centrada de Gemma Salvat, s’encarregava de posar per davant a les visitants en el minut 61. Poc després, la juvenil Elsa Doncel, va fer el seu doblet particular amb dues jugades idèntiques en només un minut, superant per alt a la portera local amb dos xuts impecables des de la frontal de l’àrea. El segon gol de les lleidatanes, fruit d’una falta directa, es va convertir en anècdota quan Raquel Sánchez va fer el cinquè i definitiu a un minut del final.

El primer equip femení de la Fundació viatjarà aquest diumenge a Barcelona per enfrontar-se a la UD Parc.

Deja una respuesta