En este momento estás viendo El Reddis cau per primer cop a casa aquesta temporada contra la Canonja (1-2)

El Reddis cau per primer cop a casa aquesta temporada contra la Canonja (1-2)

Els roig-i-negres trenquen la bona ratxa de resultats després de la derrota d’aquest passat diumenge

L’equip entrenat per Marc Carrasco afrontava una nova jornada al capdavant de la classificació amb la necessitat de continuar sumant per mantenir les distàncies amb els perseguidors. Els reusencs, però, no van tindre el seu millor dia i es van enfrontar a un C.E. Canonja molt combatiu.

El partit va començar amb la possessió de la pilota pels locals, que, tot i que sense gaire ritme, van ser capaços de dominar el joc amb algunes oportunitats per fer gol. Al minut 9, Erik González robava la pilota a l’àrea rival i el seu xut gairebé a porteria buida era aturat de forma brillant pel porter dels canongins. Deu minuts després, Uri Benito provava un xut ras de fora de l’àrea que sortia fregant el pal.

Amb el domini de la pilota, però sense materialitzar-ho en ocasions de gol, els de Reus van trobar recompensa a pilota parada. En un córner al minut 38, Erik González s’avançava a la defensa de la Canonja i amb un remat al primer pal aconseguia fer el primer a l’Estadi Municipal.

El segon temps va començar amb l’1-0 favorable al Reddis, fet que no canviar el plantejament del C.F. Canonja, incomodar al màxim el joc dels de Reus fins que aquests cometessin alguna errada. I així va ser, al minut 67, en una jugada molt desafortunada pels reusencs, el mig centre de la Canonja, Adrià Sales, després d’una pèrdua en sortida de pilota dels locals, provava un xut de fora de l’àrea que, en rebotar en un defensor local, acabava dins de la porteria amb una paràbola difícil de preveure pel porter Eudald Brull.  

Vuit minuts després, al minut 75, l’extrem de la Canonja Dídac Florentín, culminava una molt bona jugada per banda dreta amb una centrada que Agustín Gené rematava de volea al fons de la porteria local. Els canongins feien valer la seva efectivitat  materialitzant la segona ocasió en gairebé tot el partit per posar l’1 a 2 al marcador de l’Estadi.

Les males notícies pels de Reus no acabaven aquí, cinc minuts després, el golejador Erik González realitzava una dura entrada que li costava la vermella directa, allunyant qualsevol possibilitat de remuntada pels nois de Marc Carrasco. Així i tot, ja al descompte, el Reddis va poder igualar el marcador amb una centrada lateral que Adrià Suárez no va poder rematar entre els tres pals. 

Aquesta derrota suposa un cop dur pels de Marc Carrasco, que han perdut tres valuosos punts d’avantatge vers els seus perseguidors, tot i això, a tan sols quatre partits del final, continuen líders a la classificació quatre punts per sobre del seu principal perseguidor, el Cambrils Unió.

C.F. Reddis: Eudald Brull, Enric Cubells, Jordi Estivill, Alejandro Fernández, Raúl García, Jorge Granado, Aleix Llobet, Fernando Nicolás Díaz, Erik González, Uri Benito i Adrián Jiménez (Alejandro Rodenas, Oscar Morell, Álvaro Ortal, Hugo Moreno, Josep González, Adrià Suárez, Unai Borrero)

C.F. Canonja: Ricard Alastrue, Juan Pablo Molina, Daniel Trujillo, Alejandro Domínguez, Daniel Maireles, Cristian González, Raúl López, David Molina, Kevin Torres, Mourad Hmimou i Jordi Rubio (Cristian Aceituno, Xavier Tomàs, Adrià Sales, Agustín Gené, Dídac Florentín, Jesús Hernández, Cristóbal Simón) 

Gols: Erik González (38’) / Adrià Sales (67’) i Agustín Gené (75’)

Targetes: Fernando Nicolás Díaz (15’), Adrián Jiménez (31’), Uri Benito (66’), Erik González (79’ TV), Alejandro Rodenas (89’ TV) i Hugo Moreno (89’) / Alejandro Domínguez (22’), Daniel Trujillo (28’), Agustín Gené (75’) i Xavier Tomàs (89’)

Deja una respuesta