En este momento estás viendo PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep l’Espanyol en un duel que determinarà les aspiracions d’ambdós equips

PRÈVIA JUVENIL | El Juvenil rep l’Espanyol en un duel que determinarà les aspiracions d’ambdós equips

Sis finals. Això és el que li queda als de Mía Guasch per assolir la permanència a la Lliga Nacional Juvenil. Després de l’empat davant el Sants, l’equip es troba a la dotzena plaça de la classificació amb 31 punts, tres menys que l’Olot, que se situa a l’onzena posició havent disputat un partit més.  Cal recordar que aquesta temporada descendiran de categoria els cinc últims equips de la competició, és a dir, els qui acabin entre el tretzè lloc i el dissetè a la taula classificatòria. Per tant, els reusencs, que depenen de si mateixos per aconseguir el tan merescut objectiu, necessiten més que mai el suport de l’afició roig-i-negre en aquest trepidant tram final de temporada. 

Aquest diumenge a les 12 h, a l’Estadi Municipal Reddis,l’equip buscarà la victòria davant el novè classificat de la lliga, l’Espanyol, que compta amb tan sols cinc punts més que el Juvenil. Els del Barcelonès acumulen tres partits sense conèixer la derrota, entre aquests, cal destacar unempat contra el líder de la categoria, el Barça, i una victòria contundent davant el Mataró. El xoc entre reusencs i barcelonins, però, es preveu disputadíssim. Una victòria dels de Mía Guasch suposaria deixar als blanc-i-blaus a tan sols dos punts, i permetria als de Reus superar l’Olot a la classificació. A l’anada el resultat va ser d’empat a u, després que els del Baix Camp s’avancessinal marcador per mitjà de Marc Bayona i l’Espanyolaconseguís fer el gol de la igualada des del punt de penal.

Deja una respuesta