En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria treballada davant el Sants (2-3)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | Victòria treballada davant el Sants (2-3)

El primer equip es va imposar aquest diumenge a la UE Sants, mantenint així la dinàmica positiva de les darreres jornades. Les de Marc Mestres s’han fet amb uns treballats tres punts després de guanyar per un ajustat 2 a 3 a les santsenques.

Les roig-i-negres van sortir mentalitzades i, després d’un inici sense un dominador clar, en el minut 13 Carme Cendra es va inventar una vaselina des de més de trenta metres que va sorprendre Marina López per alt. Vint minuts després arribaria la jugada polèmica del partit, amb un gol «fantasma» de les reusenques que l’àrbitre no va concedir. En el minut 40 el Sants va tenir dues oportunitats d’empatar el partit que Gemma Rius es va encarregar d’anul·lar amb dues aturades espectaculars. Enmig d’aquest intercanvi de cops i a un minut del descans, el col·legiat va assenyalar unes mans molt clares dins l’àrea local que Irati Lazkano va transformar en gol.

Només tornar dels vestidors, un ràpid contracop del Sants per banda esquerra el va culminar Júlia Prat per posar-se només a un gol del Reus. Una forta tempesta va irrompre amb força i va aturar el joc durant un quart d’hora. Amb el camp gairebé impracticable van arribar dos gols més: primer el de Cristina Becerra aprofitant una passada en profunditat d’Irati i poc després el segon de les locals, obra de Laia Cantarell, que va obligar a les jugadores del Reus a defensar el resultat enmig d’una intensa pluja.

El primer equip femení de la Fundació viatjarà aquest diumenge a Verdú per enfrontar-se al Verdú-Vall del Corb.

Deja una respuesta