En este momento estás viendo PRÈVIA REDDIS | El Reddis rep el Cambrils en un partit clau per l’ascens

PRÈVIA REDDIS | El Reddis rep el Cambrils en un partit clau per l’ascens

El conjunt dirigit per Marc Carrasco retorna a l’Estadi després de gairebé un més per enfrontar-se al Cambrils, un dels principals rivals en la lluita per l’ascens a la Primera Catalana. Després d‘aconseguir una victòria de mèrit al camp de l’Aldeana, on van vèncer per 0 a 2 estant amb un home menys des de la primera part, els reusencs arriben al partit d’aquesta setmana com a líders, empatats a 7 punts amb els cambrilencs.

Reddis i Cambrils, per tant, es disputaran el lideratge del subgrup aquest diumenge a les 17 h, a l’Estadi Municipal de Reus. Els del poble mariner sumen dues victòries i un empat en aquest play-off, aquest últim un 0 a 0 a casa davant la Canonja. A la fase regular, els partits entre els combinats del Baix Camp van resoldre’s amb el mateix marcador, dos empats a dos gols. Per tant, el duel d’aquesta setmana, que condicionarà les aspiracions d’ambdós equips en el que resta de temporada, es preveu disputadíssim. 

Deja una respuesta