En este momento estás viendo PRÈVIA | El Juvenil vol seguir invicte a casa

PRÈVIA | El Juvenil vol seguir invicte a casa

L’equip entrenat per Marc Carrasco vol seguir amb la ratxa positiva de les darreres setmanes. La gran victòria aconseguida la jornada passada davant el Sant Quirze és l’indicatiu del gran treball que s’ha fet aquesta temporada i l’equip té la intenció de mantenir aquestes bones sensacions.

El Juvenil s’enfrontarà aquest dissabte, a les quatre de la tarda davant el Cambrils, que ve d’empatar 1-1 a casa davant el Ciudad Cooperativa. Els cambrilencs tenen cinc punts, amb un global d’una victòria, dos empats i dues derrotes. Els roig-i-negres es trobaran un rival exigent, però faran tot el possible per mantenir-se invictes a casa.

Des de la represa de la competició, els roig-i-negres no han perdut cap partit. Aquest cap de setmana tornen a l’Estadi, on han aconseguit dues victòries i un empat, amb la intenció de sumar tres punts que els mantinguin en la part alta de la classificació.

Deja una respuesta