En este momento estás viendo Confirmat el pla de millora del recinte esportiu de l’Estadi Municipal

Confirmat el pla de millora del recinte esportiu de l’Estadi Municipal

L’Ajuntament de Reus ha confirmat que ja s’ha aprovat definitivament el pla de millora de les instal·lacions que formen part del recinte esportiu de l’Estadi Municipal. Les obres sortiran a concurs públic de manera imminent i inclouran millores en la il·luminació dels camps annexes, així com la construcció d’un nou camp de gespa artificial. Amb aquest, es disposarà de tres camps d’entrenament en total, a més de l’Estadi.

En l’actual camp annex artificial es procedirà a reemplaçar els equips d’enllumenat mentre que en l’annex natural i en el nou camp de gespa artificial s’instal·laran torres amb lluminàries LED que permetran regular la intensitat sense perdre llum en zones del camp. Aquest canvi representarà un estalvi d’un 60% en el consum elèctric.

Deja una respuesta