En este momento estás viendo Presentats els equips de la Fundació a l’Estadi

Presentats els equips de la Fundació a l’Estadi

Ahir dimarts 17 de setembre va ser un dia important per a l’entitat. Després de mesos de treball es va poder donar el tret de sortida oficial a la FUNDACIÓ FUTBOL BASE REUS, creada el passat mes de maig per garantir la continuïtat del futbol base, del futbol femení i de l’equip Genuine del CF Reus Deportiu.

El futbol formatiu, que compta amb més de 270 jugadors i jugadores, va ser presentat a l’Estadi Municipal aprofitant el 1r Trofeu Ciutat de Reus Juvenil, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Reus i que enfrontava al Juvenil A roig-i-negre i al Vila-real CF. Disset equips de futbol 7 i futbol 11 masculí, futbol femení i Genuine van desfilar per la gespa de l’Estadi davant la tribuna principal i la llotja, que comptava amb la presència de Carles Pellicer i Josep Cuerba, alcalde i regidor d’esports de l’Ajuntament de Reus respectivament, Joan Plana, representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i Xavi Castro, president de la Fundació.

Durant la presentació de l’acte es va destacar el suport rebut per part del consistori, mitjançant l’assessorament de Reus Esport i Lleure, de la Federació Catalana de Futbol, la Diputació de Tarragona, la Secretaria General de l’Esport de Catalunya, els seus socis fundadors, patrons, famílies d’ex-jugadors de la base, ex-jugadors i ex- entrenadors del primer equip. També es va fer esment del suport rebut pels patrocinadors que han donat suport des del primer moment el projecte: RESERVA DE LA TIERRA, BORGES, SOLARCA, PAVICAMP, FUNDACIÓ MÉMORA, EDIRESA, HYUNDAI, COASA, TPA INFORMÁTICA, OVNI COMUNICACIÓ VISUAL, DAVID SUBIRÀ FISIOTERÀPIA, MC DONALD’S, ELRING KLINGER, RETURN TO PLAY i GRUPO BEDTRANS, i sobretot a les famílies que han continuat creient en la Fundació perquè els jugadors i jugadores puguin continuar creixent d’es d’una perspectiva global, tant en l’àmbit esportiu com a escala personal.

Deja una respuesta