En este momento estás viendo CRÒNICA | Golejada del Reddis a Bonavista (2-6)

CRÒNICA | Golejada del Reddis a Bonavista (2-6)

Els reusencs certifiquen la seva presència en la lligueta d’ascens a la Primera Catalana. 

Després de la derrota a l’anterior jornada i amb quatre partits per disputar-se, el conjunt dirigit per Marc Carrasco afrontava el partit a casa del Cultural Bonavista amb l’objectiu d’assolir la classificació matemàtica a la lligueta d’ascens a la Primera Catalana.

Els de Reus van sortir buscant els tres punts i al minut 26, Uri Benito transformava un penal per avançar els del Baix Camp al marcador. Tot i el gol en contra, els de Bonavista no van perdre la cara al partit i en l’últim minut de la primera part, en un córner servit al primer pal, Mohamed creuava la pilota a la dreta d’Eudald Brull per firmar l’empat abans del descans.

A la represa els reusencs van sortir amb una marxa més, Òscar Morell, al minut  de joc, rematava una falta lateral al fons de la xarxa per avançar de nou els visitants. Aquests, però, van continuar pitjant l’accelerador, al minut 55, en una bona centrada des de la banda dreta, Uri Benito entrava amb tot per posar l’1 a 3 aconseguint el seu segon gol en el partit. 

Al cap de vuit minuts, concretament en el 63, els del Baix Camp enllaçaven un altre cop una bona jugada per banda dreta i, en dos temps, Adrià Suárez feia el quart. Un Adrià Suárez que, tan sols 3 minuts després, filtrava una magnífica passada interior que Aleix Llobet no desaprofitava, 1 a 5.

Ja amb el partit gairebé decidit els locals escurçaven distàncies amb un golàs d’Alejandro Soto que entrava per l’escaire esquerre de la porteria reusenca. En l’últim minut, Alexis Joel Chiribao definia amb gran qualitat pels de Reus i col·locava el 2 a 6 definitiu al marcador.

Amb aquesta victòria, el conjunt dirigit per Marc Carrasco certifica la seva presència en la lligueta d’ascens a la Primera Catalana i augmenta la distància a 6 punts amb el Cambrils despès del seu empat contra l’Altafulla. 

C.F. Reddis: Eudald Brull, Enric Cubells, Òscar Morell, Mohamed, Raúl García, Jorge Granado, Jordi Estivill, Fernando Nicolás Díaz, Unai Borrero, Uri Benito i Adrià Suárez (Álvaro Ortal, Hugo Moreno, Josep González,Alejandro Fernández, Alexis Joel Chiribao, Aleix Llobet, Adrián Jiménez)

C. Bonavista: Ilyass Ouazza, Taoufik El Ghzaoui, Dídac Fajardo, Thiago Dos Santos, Souleymane Diouf, Mohamed, Alejandro Soto, Iván Parra, José Morera, Manel Talavera i Adrià González (José Maria Preciado, Cristian Paredes, Mohamed Boukharrak)

Gols: Mohamed (44’) i Alejandro Soto (75’) / Uri Benito (26’P 55’), Òscar Bono (46’), Adrià Suárez (63’), Aleix Llobet (66’) i Alexis Joel Chiribao (89’)

Targetes: José Morera (24’), Thiago Dos Santos (57’), Mohamed (61’), Souleymane Diouf (70’) i Manel Talavera (70’) / Raúl García (37’), Fernando Nicolás Díaz (72’), Alexis Joel Chiribao (88’) i Jordi Estivill (89’)

Deja una respuesta