En este momento estás viendo Anas Zine: del Reus Genuine al cos tècnic del Prebenjamí

Anas Zine: del Reus Genuine al cos tècnic del Prebenjamí

Anas Zine, integrant de la plantilla del Reus Genuine des de 2017, passarà a formar part del cos tècnic del Prebenjamí B dirigit per Jordi Tobías i Artur Altamirano. El jugador de l’equip de futbol inclusiu de la Fundació Futbol Base Reus s’incorporarà com a assistent durant els entrenaments que els més petits del futbol base roig-i-negre duen a terme cada dimarts i dijous al Camp Annex a l’Estadi.

Per a l’Anas «això és una oportunitat per poder col·laborar amb el meu club fent allò que més m’agrada. El futbol m’ajuda a desfogar-me i hi puc fer bons amics. Em fa molta il·lusió entrenar amb els més petits i ja estic desitjant començar». L’entrenador de l’equip, Jordi Tobías, és també un dels components de la banqueta del Reus Genuine i coneix bé al jugador. «Anas ens ajuda a superar els obstacles i veure el futbol com una eina de valors on l’important és el respecte i el compromís amb l’equip i no el resultat. A més», afegeix, «ens contagia aquest bon caràcter i ens permet viure la vida amb un somriure. Els jugadors estan encantats amb ell.»

Deja una respuesta