En este momento estás viendo PRÈVIA | El Reddis visita el camp del Bonavista

PRÈVIA | El Reddis visita el camp del Bonavista

El conjunt dirigit per Marc Carrasco vol recuperar les bones sensacions després de l’ensopegada a casa contra la Canonja. Tot i la derrota, a falta de quatre jornades, els reusencs continuen líders del subgrup amb quatre punts d’avantatge sobre el seu principal perseguidor, el Cambrils. 

Dissabte a les 17 h, s’enfrontaran al Camp de Futbol Municipal de Bonavista a un equip enganyós, que, tot i els mals resultats, ha millorat les prestacions respecte a la primera volta, gràcies a canvis en la confecció de la plantilla. Una primera volta on el Reddis es va imposarper 6 gols a 0 amb un hat-trick d’Erik González, ara sancionat per l’expulsió contra la Canonja. Els de Tarragona venen d’un molt bon partit contra el segon classificat, el Cambrils Unió, on un gol en l’últim minut va decantar el marcador a favor dels cambrilencs per 1 a 0.

El C.A. Bonavista se situa últim a la classificació amb tres punts. Tot i ser l’equip amb més gols en contra de la categoria, els de Reus hauran d’anar a totes des del primer minut si no volen patir com el Cambrils la jornada anterior.

Deja una respuesta