En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus goleja al Sant Vicenç a l’Estadi

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus goleja al Sant Vicenç a l’Estadi

El primer equip de la Fundació es va imposar al Sant Vicenç per 8 gols a 0 i va aconseguir mantenir una jornada més la imbatibilitat a l’Estadi.

En aquesta ocasió no van ser les jugades a pilota aturada les que van donar els tres punts a les de Marc Mestres, sinó l’encert de les davanteres roig-i-negres que van saber aprofitar el domini de l’equip local des d’un inici. En només mitja hora, Marina Ramos (9′), Raquel Sánchez (16′) i Carla Vázquez (25′) van situar el 3 a 0 en el marcador, gràcies a les assistències de Cristina Becerra i Irati Lazkano, molt actives durant tot el partit des de la línia de mitjos. El Sant Vicenç va poder marcar gràcies a dos ràpids contracops de les visitants, , però els xuts es van estavellar primer al pal i després al travesser, de la porteria defensada per Judith Cunillera.

En tornar dels vestidors, el partit va continuar amb la mateixa tònica que a la primera part. Marina Ramos en dues ocasions (56′ i 79′) i Mar Dalmau en tres (81′ , 87″ i 89′), van completar la golejada amb dos hat-tricks cadascuna.

El primer equip de la Fundació visitarà diumenge vinent el Camp de Futbol CE de l’Energia a la U.E. Sants (16:30 hores).

Deja una respuesta