En este momento estás viendo Solarca, nou patrocinador del futbol femení roig-i-negre

Solarca, nou patrocinador del futbol femení roig-i-negre

La Fundació Futbol Base Reus i l’empresa Solarca han signat un acord de patrocini per la temporada 2019/20, en un acte que ha comptat amb la presència de Joan Enric Carreres, president del Grup Solarca, i Xavier Castro, president de la Fundació.

Amb una trajectòria de més de 30 anys, el Grup Solarca compta actualment amb 150 treballadors i oficines pròpies a 8 països, a més de diferents oficines comercials i col·laboracions internacionals a 80 països més. A la seva seu central, ubicada a La Selva del Camp, disposa de 60 treballadors i ofereix serveis especialitzats de neteges químiques a clients com Repsol, Dow Chemical, Shell o Iberdrola.

Amb la signatura d’avui, Solarca es converteix en patrocinador dels tres equips de Futbol Femení del CF Reus Deportiu, que competeixen a les màximes categories d’infantil i juvenil. Les dues parts han arribat a un acord que els permetrà generar accions conjuntes per apropar la Fundació i la marca al seu entorn.

Deja una respuesta