En este momento estás viendo En marxa els tests condicionals i funcionals a les plantilles de F11

En marxa els tests condicionals i funcionals a les plantilles de F11

Des de l’àrea de rendiment del club, s’estan realitzant una sèrie de tests condicionals i funcionals a tots els jugadors dels equips de F11 de la Fundació. Aquestes evaluacions tenen la finalitat de aportar informació objectiva del jugador per veure possibles dèficits que poden apropar al jugador a lesionar-se, així com, tenir informació sobre els registres màxims dels jugadors en qualitats físques necesaries al futbol com poden ser el salt, l’sprint o el canvi de direcció. 

Un cop obtinguts els valors dels jugadors i jugadores des de l’àrea de rendiment es seguirà apostant pel treball de força previ a la sessió per poder millorar condicionalment i reduir el risc lesiu. 

Els tests realitzats son:

A) Dorsiflex: Per evaluar la dorsi flexió de turmell (la manca de mobilitat d’aquesta articulació està directament relacionada amb l’increment lesiu) Aquest test es realitza amb el dispositiu mòvil a través d’un aplicatiu. 

B) Squat Jump: Test de salt, a través d’aquest test podem extreure valors de força dels jugadors, valcs de genoll o asimetries entre les dues cames. Es realitza amb una plataforma de contactes.

C) T-Test: Aquesta prova consisteix en realitzar sprints i canvis de direcció, quelcom essencial en el futbol ja que son situacions que es donen constantment. Aquest test el realitzem amb cèl•lules fotoelectriques que ens donen una informació molt acurada del temps que ha trigat cada jugador/a.

Deja una respuesta