En este momento estás viendo CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus s’imposa per la mínima al Women’s (1-2)

CRÒNICA REUS FEMENÍ | El Reus s’imposa per la mínima al Women’s (1-2)

El primer equip s’ha imposat aquest cap de setmana al Women’s Soccer School de Barcelona per 1 a 2, en un encontre molt competit davant les terceres classificades del campionat de lliga.

Després d’un inici de partit on cap dels dos conjunts aconseguia dominar al rival, les de Marc Mestres es van poder avançar gràcies a un dels recursos habituals de l’equip aquesta temporada: l’estratègia. Nat Álvarez va servir un córner en curt a Isa Margalef, aquesta va fer una bona centrada al punt de penal que Esther Barberà va enviar al fons de la xarxa amb una espectacular rematada de cap. Era el minut 31 i les roig-i-negres havien aconseguit el més difícil fent pujar el primer gol al marcador.

En els inicis del segon temps es va mantenir la mateixa tònica de la primera part, on cap dels dos equips generava prou perill per a inquietar a la porteria rival. I novament va ser una jugada d’estratègia després d’un córner la que va permetre a la capitana, Esther De Manuel, aprofitar una pilota morta a l’àrea petita per afusellar al minut 57. Els dos gols d’avantatge van durar ben poc, ja que el WSS va marcar dos minuts després. A partir d’aquí, ocasions per ambdós equips, amb bones intervencions de Gemma Rius i una ocasió de les locals que Barberà va treure a la mateixa línia de gol.

Aquesta victòria dona pas a dues setmanes de vacances. El Reus torna el dimecres 12 d’abril a la feina per preparar el segon partit consecutiu lluny de l’Estadi, aquest cop al camp de l’Òdena.

Deja una respuesta